pluspunten

✚ AANDACHT VOOR UW AUTO

We hebben oog voor uw auto, want om die bolide draait het natuurlijk in essentie bij Autobedrijf Jan Dodemont. U moet met een veilig gevoel de weg op kunnen in een auto die aan al uw criteria en behoeften voldoet. Uw auto is bij ons in goede handen en krijgt alle aandacht die hij (of is het een zij?) verdient. We monteren A-merkonderdelen en behandelen uw auto zoals het hoort.

✚ AANDACHT VOOR U

We hebben bij Autobedrijf Jan Dodemont ook oog voor u en voor uw wensen en criteria. We luisteren niet met een half oor, maar horen daadwerkelijk wat u zegt. Zo komen we er snel achter waar u belang aan hecht als het om uw auto gaat. We communiceren graag persoonlijk en direct met onze klanten en bezoekers. Als we elkaar recht in de ogen kunnen aankijken, weten alle partijen hoe de vork in de steel zit.

✚ PASSIE VOOR HET VAK

Bij Autobedrijf Jan Dodemont zijn we graag keien in ons vak. En als we op bepaalde onderdelen nog steentjes zijn, doen we er alles aan om uit te groeien tot kei. We hebben verstand van elektrische en hybride aandrijflijnen en van hightech elektronica, maar ook van carburateurs, klepstoters en trommelremmen. Plezier en passie voor het vak zijn daarbij leidend: wie zijn werk met plezier en passie uitvoert, leert al doende en wordt er alleen daardoor al beter in. Onze monteurs volgen bovendien jaarlijks scholingen en cursussen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Onze opgeruimde werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur en premium gereedschap.

✚ BETROUWBARE SERVICE

We zien bij Autobedrijf Jan Dodemont graag dat u tevreden bent én blijft. Adequate service leveren en betrouwbaar zijn staan hoog in onze prioriteitenlijst. We staan u rap te woord, we laten u niet onnodig lang wachten, we zorgen voor vervangend vervoer als uw auto in onderhoud is en we laten u zeker niet in de kou staan als u bijvoorbeeld met een kapotte accu of startmotor langs de kant staat. We houden ons aan onze beloftes. Niemand wordt immers blij van onaangename verrassingen en niemand is gebaat bij loze praatjes. Wat we afspreken, komen we na. Punt!

✚ BEREIKBAAR FAMILIEBEDRIJF

Autobedrijf Jan Dodemont is een echt familiebedrijf. Jan startte het bedrijf in 1999, Marij stapte al snel mee in en de juiste opvolging lijkt inmiddels ook gewaarborgd, want zonen Roy en Timo werken allebei volop mee in het bedrijf. We staan als familie graag dicht bij mensen (al moet dat tegenwoordig helaas op anderhalve meter afstand) en dat geldt ook voor onze bedrijfsvoering. We zijn makkelijk en (bijna) altijd bereikbaar. Kijk er niet vreemd van op als we ‘s avonds laat uw telefoontje of e-mail nog beantwoorden. Geografisch vormt ons bedrijf het middelpunt van bedrijventerrein Zoerbeemden in Eijsden en laat dát nu heel goed bereikbaar zijn. Vanuit Eijsden, Mesch, Oost-Maarland, Mariadorp, Gronsveld en Rijckholt bent u er in een oogwenk. Vanuit Moelingen en de Voerstreek natuurlijk ook. Komt u uit Maastricht? Dan bent u via A2 en Oosterweg vlot ter plaatse. En woont u ‘op d’r berg’? Dan hoeft u de Bukel maar ‘aaf te roetsje…’

✚ ONDERSTEUND DOOR CARPROF

Sinds 2020 bundelt Autobedrijf Jan Dodemont de krachten met CarProf. Daardoor beschikken we over nóg meer up-to-date technische kennis en apparatuur om auto’s van alle merken te onderhouden. Uw auto wordt gerepareerd volgens fabrieksrichtlijnen en we gebruiken daarbij A-merkonderdelen. We kunnen bovendien 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon bieden. U kunt CarProf zien als nóg een extra back-up bij de diensten en kwaliteiten die Autobedrijf Jan Dodemont levert. En dankzij CarProf Pechhulp wordt u door heel Europa geholpen als uw auto u onverhoopt toch in de steek laat.

✚ ERKEND DOOR BOVAG

Autobedrijf Jan Dodemont is BOVAG-lid, de Bond Van Automobielhandelaren en Garagehouders. De BOVAG gaat niet zomaar met ieder autobedrijf in zee, maar wel met Autobedrijf Jan Dodemont. Dankzij de BOVAG-garantie wordt uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de manuren. BOVAG prijkt prominent op onze gevel; daar zijn we trots op, dat willen we zo houden en dus handelen we daar ook naar. Een vertrouwd gevoel.

✚ REËLE & EERLIJKE TARIEVEN

Onze tarieven zijn eerlijk en reëel. We gaan hier niet verkondingen dat we de allergoedkoopste zijn, maar u betaalt bij Autobedrijf Jan Dodemont zeker ook niet de hoofdprijs voor manuren en materialen. Een auto rijden én rijdend houden is prijzig en goedkoop is maar al te vaak duurkoop. Als een reparatie perfect wordt uitgevoerd met de beste onderdelen en gereedschappen hebben u, uw auto én uw portemonnee daar uiteindelijk het meeste profijt van. Aan eerlijkheid en openheid van onze kant heeft u dan het meeste baat. Bij apk-keuringen of onderhoudsbeurten aan uw auto kan blijken dat er grotere en/of duurdere reparaties nodig zijn. Daarvan stellen we u altijd vooraf op de hoogte. We lichten u in over de kosten en vragen aan u of u akkoord bent met de reparatie alvorens we die reparatie uitvoeren. Dat is wel zo fair, toch?

✚ OCCASIONS EN NIEUWE AUTO’S

Ons aanbod occasions is van alle merken thuis en bevindt zich doorgaans in de prijsrange tussen de € 5.000,- en € 25.000,-. Zoekt u een bepaald model, type of uitvoering en vindt u die niet in ons actuele aanbod? Dan sporen wij de auto die u zoekt voor u op, precies zoals u ‘m graag wilt rijden. Wilt u liever een nieuwe auto? Ook die kan Autobedrijf Jan Dodemont leveren.

✚ LEASE SERVICE CENTER

Autobedrijf Jan Dodemont is een gecertificeerd Lease Service Center. Dat betekent dat ook de leaserijder bij ons terecht kan voor professioneel onderhoud en service aan de leaseauto. We nemen de gehele afhandeling met de leasemaatschappij voor onze rekening, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We beschikken over alle gegevens om volgens fabrieksspecificaties onderhoud aan uw auto uit te voeren. Bijkomend voordeel als u naast de leaseauto ook een privéauto rijdt: u kunt met alle auto’s naar één en hetzelfde vertrouwde adres voor onderhoud en reparaties. Lekker makkelijk!