Het team van autobedrijf Jan Dodemont

Vakmanschap, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en transparantie, dat is waar we bij Autobedrijf Jan Dodemont voor staan. 

Jan richtte het bedrijf in 1999 op en is vanaf het prille begin tot de dag van vandaag een zaak waar voornoemde waarden zorgvuldig worden nagestreefd en -geleefd. Of het nu gaat om het verkopen van occasions en nieuwe auto's, het repareren, onderhoud en of apk-keuren van voertuigen of het herstellen van schade's; we stellen alles in het werk om altijd de best mogelijke kwaliteit en service te bieden. Uw wensen en belangen staan daarbij centraal, ongeacht of u een occasion uit 2002 rijdt of een auto waar de strik nog omheen zit. 

Eén van onze belangrijkste waarden is en blijft dat we dicht bij onze klanten staan. Pas als u tevreden bent en blijft, zijn wij geslaagd. Daar maken we ons graag sterk voor, óók in de toekomst. 

Bij Autobedrijf Jan Dodemont is die toekomst al in volle gang. Dat blijkt niet alleen uit onze moderne werkplaats en het up-to-date blijven van onze monteurs als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek, maar ook het feit dat de vrouw van Jan, Marij al snel na het oprichten instapte, naast de hulp in het autobedrijf een heus Lifestyle winkeltje runt binnen het autobedrijf en zonen Roy en Timo Dodemont inmiddels ook volop meewerken in het bedrijf. Zij zijn de logische opvolgers om de waarden en krachten van dit familiebedrijf óók in de 21e eeuw tot uiting te laten komen; een vertrouwd idee.

Wij nodigen u graag uit om alle plussen van Autobedrijf Jan Dodemont persoonlijk te komen ervaren. U vindt Autobedrijf Jan Dodemont aan de Zoerbeemden 23 in Eijsden; onze locatie is uitstekend en gemakkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van de A2. 

BOVAG & Carprof

Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf, dat mag hoge verwachtingen én vertrouwen scheppen. Sinds 2020 bundelen we onze krachten ook met CarProf. Dankzij deze samenwerking beschikken onze monteurs nog meer over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden, ook de nieuwste hybride en elektrische modellen. We voeren onderhoud uit fabrieksrichtlijnen, met behoud van de fabrieksgarantie en we monteren A-merkonderdelen die de autofabrikant ook gebruikt. Daar blijft uw auto alleen maar gezond door.