Werkplaats Jan Dodemont garage Eijsden

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Autobedrijf Jan Dodemont ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. 

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Autobedrijf Jan Dodemont heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. Uiteraard maken wij alleen gebruik van originele en/of door de fabriek voorgeschreven onderdelen, zodat de fabrieksgarantie gehandhaafd blijft.

 

Wij zijn Carprof

CarProf is een garage voor alle merken en auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaats zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op reparaties en arbeidsloon. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek onze vestiging voor een kennismaking. 

De voordelen van CarProf

  • Garage voor alle merken - CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto's van alle merken te kunnen onderhouden.
  • 24 maanden garantie - CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon.
  • Onderhoud volgens het boekje - CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.
  • Afspraak is afspraak - Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • A-merk onderdelen van originele kwaliteit - CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.
  • Zichtbaar beter - CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.
24 maanden garantie Carprof Logo